Palvelut

Sähköinen taloushallinto

Kirjanpito

Meiltä yhdistyksen kirjanpito ammattitaitoisesti.

Hoidamme kirjanpidon sähköisesti ja joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta talous- ja kiinteistöhallinnon kokonaisjärjestelmällä.

Asiakkaamme pääsevät helposti itse selailemaan kirjanpidon tapahtumia ja luomaan erilaisia taloushallinnon raportteja sekä näkemään organisaation reaaliaikaiset tilisaldot selaimesta käsin.

Sähköinen arkistointi helpottaa ylimääräisen paperin pyörittelyä ja säästää tilaa.

Tilintarkastajan tai toiminnantarkastajan rajatut lukuoikeudet mahdollistavat tilintarkastuksen tekemisen missä ja milloin vain.

Taloushallinnon toiminnot ovat kaikki samassa järjestelmässä, joka takaa reaaliaikaisen kirjanpidon.

Palkanlaskenta

Voit luottaa yhdistyksen palkanlaskennan meidän hoidettavaksemme. Varsinaisen palkanlaskennan lisäksi hoidamme esimerkiksi ay-maksujen ja ulosottomaksujen perinnän ja maksatukset. 

Palkkaerittelyt lähetämme sähköisesti työntekijöiden verkkopankkeihin ja avustamme tarvittaessa sähköisen työajanseurannan käyttöönotossa.

Erilaiset viranomaisilmoitukset, kuten tulosrekisteri-ilmoitukset hoituvat kauttamme vaivatta. 

Voimme hakea puolestasi Kelan sairauspäivärahat, tehdä tapaturmailmoitukset vakuutusyhtiöön ja hoitaa Tilastokeskuksen raportoinnin.

Vuokra- ja vastikereskontra

Monipuolisen taloushallinnon järjestelmämme avulla hoituu näppärästi perinteisen vuokra- ja vastikeseurannan lisäksi esimeriksi autopaikkojen hallinta, mittarikohtainen kulutuslaskutus ja asukaskirjeiden luominen sekä lähetys. Myös kiinteistökohtaisten tietojen ylläpitäminen on sujuvaa.

Ohjelma soveltuu loistavasti niin vuokrataloyhtiöille, isännöintiin sekä palveluasumiseen.

Talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalvelut

Henkilöstöhallinto

Erilaiset tuet työntekijän palkkaamiseen ovat meille tuttuja asioita. Hoidamme palkkatukien hakemisen ja maksatushakemusten teon sekä kuntalisien hakemisen ja laskutuksen. 

Autamme yhdistystänne työsopimusten teossa ja työehtosopimusten kiemuroiden tulkinnassa. Jos emme tiedä itse vastausta, selvitämme asian puolestasi.


Talousjohtamisen palvelut

Budjetointi on tärkeä osa myös yhdistysten taloussuunnittelua. Tuemme budjetin laatimisessa ja luomme yhteistyössä erilaisia raportteja talouden seurannan tueksi. Esimerkiksi kassavirtaennusteilla voimme ennakoida organisaation tulevaa maksuvalmiutta. 

Talouden haasteiden tunnistaminen riittävän ajoissa mahdollistaa hallittujen korjausliikkeiden tekemisen.


Hankkeet

Olemme tukenanne uuden avustushakemuksen teossa sekä voimme avustaa jo olemmassa olevan hankkeen raportoinnissa.

Meiltä löytyy vahvaa kokemusta esimerkiksi STEA:n, ELY-keskuksen (ESR) ja ARA:n rahoittamisista hankkeista sekä TE-toimiston työllisyyspoliittisista hankkeista.