Aitoa tukea yhdistyksille 

20.02.2022

Kiitos, kun olemme saaneet olla mukana tukemassa!

Yhdistystoimintaan erikoistunut taloushallinnon palveluita tarjoava tukitoimisto perustettiin marraskuussa 2020 ja Jyväskylän keskustassa sijaitsevan konttorin ovet ovat olleet avoinna kesäkuusta 2021 alkaen. Toimintaa on viety eteenpäin jo siis vuoden päivät. Motivaatio on täällä korkealle ja sydämellämme on halu kehittää, selkeyttää ja nykyaikaistaa eri yhdistystoimijoiden taloushallintoa.

Kuluvan vuoden aikana meillä on ollut ilo tutustua monen eri yhdistyksen toimintaan sekä ennen kaikkea mahtaviin ja todella ammattitaitoisiin tyyppeihin, joilla on halu tehdä hyvää eri yhdistysten kautta. Myös meidän työmme on merkityksellistä, kun saamme omalta osaltamme tukea tällaisia yhdistystoimijoita. Kiitos, kun olemme saaneet olla mukana tukemassa!

Toisinaan olemme huomanneet, että tarvittava tuki ulottuu taloushallinnon rutiinihommia paljon pidemmälle. Ja meiltähän saa kysyä perinteisesti mitä vaan. Ei ole ollut siis ollenkaan poissuljettua, että esimerkiksi muun käynnin yhteydessä laitamme asiakkaan päässä tulostimen kuntoon. Hyödyttäähän se meitäkin, että se skanneri siellä asiakkaan päässä toimii niin kuin pitää.

Taloushallinnon kumppani voi olla enemmän

Tukitoimistomme on pieni, mutta maasta se pienikin ponnistaa. Meille palveluitamme hyödyntävät toimijat eivät ole vain yksi asiakas suuren massan joukossa, vaan jokaiselle toimijalle räätälöidään heidän tarpeitaan vastaava kokonaisuus, mihin sisältyy myös lupa ja mahdollisuus kysyä asioita veloituksetta. Me haluamme panostaa helppoon yhteydenpitoon ja kyselemme välillä kuulumisia ihan muuten vain, ollaan siis ihmisiä ihmisille!

Taloushallinnon kumppani voi olla paljon enemmänkin kuin vain tuloslaskelmaraportti kuukausittain sähköpostiin. Niinpä haluamme haastaa eri yhdistyksiä pohtimaan, voisiko tilitoimistoa vaihtamalla saada oikeasti jotain enemmän ja ehkäpä myös halvempaan hintaan? Taloushallinnon siirtoa ei tarvitse pelätä, ja se onnistuu kätevästi myös kesken tilikauden. Taloushallinnon kehittäminen ja selkeyttäminen vapauttaa arvokasta työaikaa ja helpottaa keskittymään ydintehtäviin.

Olipa yhdistyksellänne taloushallinnon palvelujen tarve millainen tahansa, niin kysy meiltä rohkeasti lisää. Voit pyytää meiltä ilmaisen kartoituksen, jossa käymme läpi yhdessä taloushallintonne nykytilaa ja mahdollisia kehityskohteita. Ehkäpä meillä olisi tarjota nykyistä parempaa?

Auta meitä kehittämään!

Suomi on täynnä yhdistyksiä ja moni meistä on mukana yhdistystoiminnassa. Laita sana kiertämään ja vinkkaa meistä tuntemallesi yhdistykselle. Olemme mielellämme avuksi!

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa. Lisäksi pääset kuuntelemaan meidän pohdiskeluitamme yhdistysasioista, yrittäjyydestä ja milloin mistäkin alla olevasta linkistä.

Aikalisä tukitoimistossa podcast