Mahtavaa, että löysit meidät!

Ota kupillinen lempijuomaasi ja lue hieman lisää meistä ja palveluistamme!


Meistä

Olemme tukitoimisto, joka on erikoistunut palvelemaan yhdistyksiä! Tällä hetkellä olemme kahden miehen voimin toimiva tiimi, mutta tavoitteenamme on hiljalleen laajentua, kasvaa sekä kehittyä yhä vahvemmaksi kumppaniksi yhdistyksellenne. Yhdessä tarjoamme kattavia taloushallinnon palveluita yhdistystoimijoille.

 Haluamme korostaa, että voit lähestyä meitä rohkeasti, jos jokin asia mietityttää yhdistyksenne taloushallinnossa, ilman veloitusta. Jos jokin aihe tai haaste askarruttaa mieltäsi, ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä ratkaisuja. Olemme valmiita kuuntelemaan tarpeitasi ja tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun yhdistyksesi tarpeisiin.

Olemme molemmat kokeneita taloushallinnon ammattilaisia, joilla on vahva tausta ja syvä ymmärrys yhdistystoiminnasta. Meille on tärkeää ymmärtää yhdistysten ainutlaatuiset tarpeet ja tavoitteet, jotta voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja. Työskentelemme yhdessä tiiminä, jossa hyödynnämme molempien vahvuuksia ja asiantuntemusta.


Palvelumme

Palvelumme kattavat kaikki taloushallinnon osa-alueet, joten voit luottaa siihen, että huolehdimme yhdistyksesi talousasioita kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme muun muassa kirjanpito-, tilinpäätös- ja palkanlaskentapalveluita. Lisäksi avustamme budjetoinnissa, veroasiasioissa sekä hankeraportoinnissa. Meidän tehtävämme on pitää yhdistyksesi talousasiat ajan tasalla ja varmistaa, että voitte keskittyä ydintehtäväänne. 

Hinnoittelumme perustuu läpinäkyviin kiinteisiin hintoihin. Haluamme varmistaa, että tiedät tarkalleen, mistä maksat. Tarjoamme selkeät ja ennustettavat hinnoittelumallit, jotta voit olla luottavaisin mielin ja säästyt yllättäviltä kustannuksilta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!