Mahtavaa, että löysit meidät!


Pihka Talouspalvelut Oy on yhdistystoimintaan erikoistunut taloushallintopalveluita tarjoava yritys. Meiltä löytyy yhdistystoiminnan hallinnollisista tehtävistä kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Kokemusta on kertynyt niin sanotusti kummaltakin puolelta - yrittäjinä, että palkkalaisina. Lisäksi erikoisosaamista löytyy asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden talouden hoidosta.

Toimintamme on käynnistetty vastauksena yhdistysten tarpeeseen saada parempia ja nykyaikaisempia taloushallinnon palveluita. Palvelumme kattavat kaikki taloushallinnon osa-alueet kirjanpidosta tilinpäätökseen. Tarjoamme muun muassa kirjanpito-, tilinpäätös- ja palkanlaskentapalveluita. Lisäksi käyttämällämme taloushallinnon järjestelmällä on helppo hoitaa mahdollisten sijoitusasuntojen vuokravalvonta.

Tarjoamme apua myös eri rahoittajien hankkeiden hallinnoinnissa - olemme avustaneet muun muassa STEAn, ELY-keskuksen, TE-palveluiden, ARAn ja Aluehallintoviraston hankkeiden raportoinnissa ja selvityksissä. Lisäksi avustamme budjetoinnissa ja veroasioiden hoidossa ja monessa muussa! Meihin voit olla aina yhteydessä, ilman pelkoa lisäveloituksesta. 

Tarjoamme täysin sähköiset taloushallintopalvelut! Näin myös tilin-/toiminnantarkastus voidaan hoitaa sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Saat myös halutessasi käyttöösi Visma Scanner kuittisovelluksen, jonka avulla pankkikorttiostosten kuitit on helppo lähettää suoraan kirjanpitoon napin painalluksella.

Meidän kauttamme saat myös käyttöösi kattavan työajanseurantajärjestelmän. Työaikojen kirjaaminen ja matkalaskujen teko onnistuu kätevästi verkkoselaimen tai mobiilisovelluksen kautta. 

Hinnoittelumme perustuu kiinteisiin ja läpinäkyviin hintoihin. Tällä tavalla tiedät tarkalleen mistä maksat ja taloushallintopalveluiden vuosikustannukset on helppo arvioida. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!