Talouspalveluita suurella sydämellä

Pihka Talouspalvelut Oy on saanut alkunsa kahden ystävän ja kollegan unelmasta tarjota ammattitaitoista, joustavaa, ymmärrettävää sekä ihmisläheistä talouspalvelua.

Pihka on vuonna 2020 perustettu yhdistystoimintaan erikoistunut talouspalveluita tarjoava yritys. Haluamme omalta osaltamme ravistella pinttyneitä käsityksiä perinteisestä tilitoimistosta ja tarjota asiakkaillemme raikkaan kokemuksen talousasioiden hoidosta.Marko PihlajaSuhtaudun työhöni taloushallinnon ammattilaisena vakavasti mutta myös sopivan rennolla otteella. Minulle on tärkeää tuottaa ihmisläheistä ja ymmärrettävää taloushallintoa. Haluan pitää asiat järjestyksessä ja selkeinä.

Tutustuin taloushallinnon työtehtäviin ensimmäistä kertaa vuonna 2010. Siitä lähtien olen työskennellyt erilaisissa taloushallinnon tehtävissä yhtäjaksoisesti. Minulla on vahva kokemus erityisesti yhdistysten ja asunto-osakeyhtiöiden kirjanpito- ja tilinpäätöstehtävistä sekä verotuksesta.

Nykypäivänä taloushallinnon töitä voi tehdä joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa reaaliaikaisen talouden seurannan monella eri alustalla.

Kehitytään yhdessä!


Matti Kaukotie
Olen toiminut yhdistysten talous- ja henkilöstöhallinnon asioiden parissa vuodesta 2009 lähtien. Myös talousjohtaminen on ollut osa työnkuvaani työskenneltyäni useamman vuoden ajan suuren yhdistyksen talouspäällikkönä.

Pidän työssäni erityisesti ihmisten kohtaamisesta, ongelmien ratkaisemisesta ja toimintojen kehittämisestä. On palkitsevaa, kun voi olla mukana viemässä asiakkaan organisaatiota eteenpäin ja keventää samalla hallinnollista taakkaa. Asiakas voi tämän myötä keskittyä entistä enemmän omaan ydintehtäväänsä.

Hoidan työni ammattimaisesti positiivisella elämänasenteella ja huumorilla höystettynä. Taloushallinto ei ole maailman vakavin asia!