Vahvistusta tiimiin!

01.02.2024

Pihka Talouspalveluiden osaava tiimi kasvaa 1.2.2024 alkaen yhdellä uudella tiimiläisellä! Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Emma Järvisen! Uuden tiimiläisen myötä pystymme kehittämään palveluitamme entistä parempaan suuntaan sekä tuomaan helpotusta asiakkaidemme arkeen.

Jo alusta lähtien Pihkassa on ollut tärkeää tarjota oikeasti laadukkaita palveluita, koska uskomme, että yhdistykset ansaitsevat parasta! Valitettavan usein tilitoimistoalan ammattilaisilla on liian monta asiaa hoidettavanaan, jolloin myös palveluiden laatu heikkenee. Niin kauan kuin taloushallinnon töitä tekee robotin sijaan ihminen, meillä pidetään työmäärät järkevinä ja sitä myötä myös laatu kohdallaan! 

Me emme halua olla tilitoimisto, joka lähettää tuloslaskelmaraportit kerran kuukaudessa ja laskuttaa jokaisesta puhelinsoitosta. Haluamme olla tukitoimisto, jolla on aikaa kuunnella ja etsiä ratkaisua monenlaisiin asiakkaidemme ongelmiin ja kysymyksiin. Avoimet välit ja helppo yhteydenpito on mielestämme tärkeää!

Näin ollen, palveluidemme kysynnän kasvaessa uusi tiimiläinen on meille luonnollinen ja tärkeä asia! Tästä on hyvä jatkaa!